Trainingen & Shop

Personal Training

Bootcamp training


De personaltrainingsessies 


Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer. Je gaat dus samen met een personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Deze personal trainingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden, bij Sportcentrum StedeBroec maar ook in de buitenlucht.


Bedrijf-bootcamp


De bootcamps worden ook aangeboden voor bedrijven. De teambuilding en gezondheid van de medewerkers krijgen hierdoor een positieve boost. Niet alleen de omgeving in of buiten het bedrijf wordt gebruikt maar ook vele soorten materialen.

Bedrijf-bootcamp


De bootcamptrainingen


Bootcamp is aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid werken, maar dan met minder rustmomenten tussen de oefeningen? Ben je bekend met bootcamp termen als squats, lunges, burpees en crunches? En zoek je een intensieve training op een wat hoger tempo in de natuur? Onder begeleiding van gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainer wisselen fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) elkaar continu af. Je zult merken dat je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt.


Via facebook en instagram worden de locatie's bekend gemaakt.


Elke sessie heeft een maximum van 20 deelnemers. Dus geef uzelf snel op.

Per sessie

*Prijs is exlusief BTW

€65,00

Contact 

Bedrijfsgegevens

KvK:

73798975
Btw:

NL205852646B01
Bank: NL36RABO0337080615

Copyright @ All Rights Reserved